Inspireren, ervaren en verbinden

Inspireren

Als je er voor open staat, kun je met kleine stappen grote veranderingen maken. Door het delen van persoonlijke verhalen hopen we je te inspireren en je te laten zien hoe je je kind een beetje bewustzijn kan meegeven. Lees de blogs.

Ervaren

Naast alledaagse tips en inspiratie willen we je ook concrete oefeningen meegeven. Oefeningen die je thuis, op je werk of waar dan ook kunt doen. Zodat je zelf kunt ervaren met je kind hoe bepaalde mindfulness oefeningen, ademhalingsoefeningen en/of meditaties jullie kunnen helpen te ontspannen, rustig te worden of juist meer energie te geven. Ervaar de oefeningen.

Onze missie

Alles begint met bewustzijn. Onze droom is om de ‘awareness sparkle‘ bij iedereen te ontsteken, zodat het de normaalste zaak van de wereld wordt om naar jezelf te kijken en echt te connecten. Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste ouders, schrijvers, coaches die ons willen helpen!

The image ID is not recognised as an image attachment by WordPress.

Ons verhaal

The image ID is not recognised as an image attachment by WordPress.

Wij geloven dat als je connected bent met jezelf, alles goed is. Onze missie is om global awareness te creëren door bij iedereen het bewustzijnsvlammetje te ontsteken. En begint dat niet bij onze kinderen? Bij ons vind je blogs, oefeningen en coaching om jou als ouder de tools te geven om jouw kind dat stukje bewustzijn mee te geven.

Wil je contact met ons opnemen?