Onze visie

Wij geloven dat als je connected bent met jezelf, alles op zijn plek valt. Precies zoals het moet zijn. Dit moet je zelf doen, maar hoef je niet altijd alleen te doen. Hulp vragen is het grootste cadeau dat iemand zichzelf kan geven. En hulp geven is het grootste cadeau dat iemand een ander kan geven.

Onze missie

Bewust en mindful leven is voor iedereen, soms heb je alleen een klein zetje nodig.Onze missie is om global awareness te creëren door bij iedereen het bewustzijnsvlammetje te ontsteken. En begint dat niet bij onze kinderen? Bij ons vind je blogs, oefeningen en coaching om jou als ouder de tools te geven om jouw kind dat stukje bewustzijn mee te geven. 

Ons verhaal

Over onze ontmoeting

Leuk dat je er bent!

Wij zijn Jane & Willemijn uit Amsterdam en House of Awareness is het platform waarmee we een community bieden waarbinnen iedereen hun energie kan bundelen om global awareness te creëren. House of Awareness is voor ons het huis waar iedereen thuis komt bij zichzelf! En vanuit een droom is House of Awareness Kids ontstaan.

Home isn’t a place, it’s You

Ooit leerden wij, toen twee young professionals, elkaar kennen bij een gezamenlijke consulting opdracht. En moet je zien waar die zakelijke kennismaking ons gebracht heeft. Bij die eerste ontmoeting vlogen de magische bewustzijnsvonken er vanaf en alsof het zo heeft moeten zijn: een oneindige verbinding was gemaakt. We zagen in de ander zowel iets heel herkenbaars als ook iets tegengestelds. Voor Willemijn de zoektocht naar binnen, voor Jane de zoektocht naar buiten. De onderstroom voelde goed, diep vertrouwen was er meteen. Madelon & Jane leerden elkaar kennen tijdens het zingen. Toen wij een hoofdredacteur voor kids zochten was zij de eerste en enige die in ons opkwam. Madelon woont inmiddels in Brazilië dus we hebben contact gezocht via Skype en de verbinding was meer steady dan ooit!

The journey of a thousand miles, begins with one step

Met House of Awareness bundelen we onze krachten en willen we laten zien dat je het niet radicaal anders hoeft te doen als ouder om je kind bewustzijn mee te geven. Alles wat we nodig hebben zit al ons en dragen we altijd bij ons. Wij geloven dat je als kind alles nog weet, en we willen ouders dan ook de tools geven om hun kinderen hierbij te helpen. 

Geniet van de reis samen!

Liefs, Madelon, Jane & Willmijn

 

 

Get in touch